Krasloten

Van oudsher spelen veel mensen met krasloten die je in de winkel kunt kopen, dit worden ook wel de zogenoemde kartonnen kraskaarten genoemd. Echter kun je tegenwoordig ook op een zeer toegankelijke manier gebruik maken van online krasloten. Een groot voordeel van deze online krasloten is dat het spelen uiteraard via een online kanaal verloopt. Dit maakt de krasloten vele malen flexibeler, waardoor bijvoorbeeld nieuwe variaties worden geïntroduceerd en de krasloten altijd van nieuwe toevoegingen kunnen worden voorzien. Dit vergroot het speelplezier enorm. Daarnaast wordt het spelen met krasloten op die manier veel spannender en uitdagender.

 

online-kraslotenKans om te winnen lijdt er niet onder

Wat vaak wordt gedacht over online krasloten is dat je veel minder kans hebt om te winnen, doordat er gebruik wordt gemaakt van een computer. Echter is niets minder waar en is het zelfs zo dat veel aanbieders van online krasloten iedere derde kaart laten winnen. Hierdoor heb je veel meer winkansen op leuke prijzen. Een dergelijke term houdt dan ook in dat je gemiddeld genomen een prijs ontvangt op één van de drie krasloten die je open maakt. Een prijs hoeft niet altijd een geldbedrag te betekenen, maar kan bijvoorbeeld ook een extra gratis kraslot inhouden of iets anders. Echter is het wel zo dat je gemiddeld genomen veel kans maakt op diverse prijzen. Dit is zeker niet altijd het geval met de reguliere krasloten. Het spelen met online krasloten is dan ook vaak veel leuker, doordat de win kans hoger ligt. Daarnaast kunnen de aanbieders ook meerdere kanten op met de online krasloten en zijn deze vaak veel flexibeler en minder statisch.

Deze hoge win kans zorgt er ook voor dat je langer kunt spelen met een lagere inzet. Hierdoor kun je ook met een iets lager budget lang met de krasloten spelen, doordat je iedere keer weer een prijs wint. Dit is natuurlijk ook een groot voordeel van de online krasloten ten opzichte van de standaard krasloten.

 

Verschillen in inzet

Er zijn tegenwoordig steeds meer aanbieders van online krasloten te vinden. Iedere aanbieder hanteert hierbij vaak zijn eigen bepalingen en voorwaarden. Zo kun je niet altijd aanspraak maken op de jackpot waar mee wordt geadverteerd. In sommige gevallen dien je dan een minimale inleg te hebben. Echter zijn er ook aanbieders te vinden waarbij je ook met een inleg van één euro kans maakt op de jackpot, andere aanbieders vereisten een minimale inleg van bijvoorbeeld twintig euro. Het is verstandig om van te voren te kijken naar deze voorwaarden zodat je precies weet wat je kunt verwachten tijdens het spelen met de online krasloten. Dit maakt het spelen wel zo leuk en je komt hierdoor ook niet achteraf voor verrassingen te staan. Ook gaat iedere aanbieder anders om met het gratis speelgeld. Bij vrijwel iedere aanbieder van online krasloten ontvang je gratis speelgeld wat je in kunt zetten voor de krasloten. Wanneer je een prijs wint bij een gratis kraslot kan het zijn dat het geldbedrag niet direct wordt uitgekeerd, maar zijn hier nog enkele voorwaarden aan verbonden.