Wat je allemaal kan doen tijdens je thuiswerkdagen!

Er is veel veranderd de laatste maanden. Sinds het coronavirus onder ons heerst is het zo dat er steeds minder mag. Dit is vervelend maar natuurlijk wel begrijpelijk. Een terugkerende actie die wordt toegejuicht vanuit de overheid is thuiswerken. Echter heb ik nu enkele maanden thuisgewerkt en ik moet eerlijk zeggen dat dit niet zo leuk is als dat ik in eerste instantie dacht. Ik dacht namelijk in eerste instantie dat ik op deze manier in mijn favoriete omgeving (mijn huis) de dingen kon doen wat ik moest doen en hierna uitgestrekt op de bank kon liggen. Echter is het tegendeel waar. In dit artikel lees je precies over wat je kand oen om het thuiswerken toch een beetje draaglijker te maken. Lees dus lekker verder en misschien zit er nog een handige tip voor je bij.

 

Deze website moet je bezoeken!

Er zijn in de afgelopen maanden veel websites geweest waar ik probeerde om even niet meer in de werkgedachte te komen. Vanaf het moment dat je thuis gaat werken (en veel mensen zullen dit beamen) zal de grens tussen werk en privé steeds meer vervagen. Dit komt natuurlijk omdat je niet meer naar je werk hoeft. Aangezien je huis en je werk dezelfde plek is ga je veel langere dagen maken. Het probleem hiervan is dus dat je steeds minder rust vindt. Bovendien is het moeilijk om afleiding te zoeken van allen geluiden die uit je telefoon komen. Elke minuut van de dag moet je bepaalde berichten weer liken en delen. Een goede oplossing hiervoor is waarmee ik mijn alinea mee begon is om te kijken naar game websites. Hier kun je terecht als je gewoon even geen zin meer hebt in je dagelijkse sleur. Zelf zit ik dan vaak op www.voordeelcasino.com maar het kan werkelijk waar vrijwel elke website zijn. Als jij niet zo een gokker bent kun je ook heel goed andere games spelen. Meer over deze andere games lees je in de volgende alinea.

 

Alternatieve websites?

Een goede website om te kijken voor vertier in de tijd dat je aan het werk bent is spele.nl. op deze website kan je bijvoorbeeld veel verschillende games spelen. Ook kun je veel games op je telefoon spelen. Wees dan wel zeker dat je even de instelling “niet storen” aanzet zodat je niet midden in je bloedstollende game wordt gestoord door een appje over werk!